tisdag 7 maj 2013

Vi tjuvstartar sommaren!

Idag blev det sommar. För Kråkungarna startade sommaren redan i går, men sexton kalla grader var lite väl magstarkt för den äldre generationen i familjen. Dagens arton grader var på gränsen till för kalla, men vill man att det ska vara sommar så får man offra sig lite. Det blev inte långt, men det blev. Ett dopp i poolen alltså. Premiärdoppet avrundades med en riktigt skön stund i solstolen. Det var nästan så att jag trodde på det själv för en stund. Att sommaren faktiskt är här!

1 kommentar:

  1. Härligt med pool. Vill också ta fram våran, vi har bara en sån som plockas upp och ner. Barnen tjatar, men vi har inte haft tid än, men snart så.


    Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna och just nu är vi nära att inte vinna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.

    SvaraRadera