söndag 28 september 2014

En skitsöndag

Det är synd att säga att den här söndagen har varit en bra söndag. Det hade varit en ren lögn. Att påstå något sådant. För den här söndagen har varit en riktig skitsöndag. Om man fyller en söndag med bråk, skrik och ännu mera bråk. Då är det ingen bra söndag.

Det tror jag inte att Lillebror tycker heller.

2 kommentarer:

  1. Kan det vara så att Lillebror har lite söndagsångest? (ja samma som vi vuxna har menar jag)Likt en av mina barn.,för han gillar inte dagis och vill hellre vara hemma och skrota så varje söndag blir han som förbytt på eftermiddagen.

    SvaraRadera
  2. Jo, det skulle verkligen kunnat vara så för Lillebror gillar inte heller dagis. Han vill helst vara hemma. Egentligen har han haft "söndagsångest" varje vardagskväll från dagisstart fram till nu och han har varit "nästan dödssjuk" varje morgon, men nu börjar det faktiskt (peppar, peppar) bli lite bättre med den saken.

    Nej, det här var någonting helt annat. Avundsjuka kanske. Storasyster hade en ny kompis på besök och han fick inte vara med och leka. Han brukar (nästan) alltid få vara med Storasyster och leka så det var en lite ny (och nyttig) erfarenhet. I kombination med en dålig dag var det helt förödande. Han var helt rabiat. Det hjälpte inte ens att åka hemifrån och hälsa på mormor och morfar...

    Nu är vår vanliga Lillebror tillbaka i alla fall.

    SvaraRadera