torsdag 13 mars 2014

Yes, äntligen något som går i rätt riktning!

Första delmålet avklarat. Det gick vägen. Första intervjuomgången tog mig vidare i processen. Jag ser det som en framgång. Äntligen lite flyt. Nu ä det den "vanliga" intervjun kvar. Tjugofem procents chans att jag har den bästa erfarenheten och kompetensen. Sjuttiofem procents risk att jag inte har det. Om man väljer att se det från den sidan. Dessvärre lär det dröja ett tag innan vi vet vilket. Nästa intervju är inbokad längre fram i tiden. Det blir mer spännande så.

Den här gången är det min tur. Det ska gå vägen.

Nu fokuserar jag på resan. På packningen. Hoppas på att den också ska få lite flyt. Oceaner av tid har sinat till en liten bäck som snart förångas. Det går inget vidare. Skulle hellre suttit i solstolen.

3 kommentarer:

 1. Heja! Håller tummarna allt vad det går att jobbet blir ditt. Håller dessutom tårna för att ni ska få en energipåfyllande, inspirerande, underbar resa med massor av sol och snö!
  Har själv drabbats av en Dunder-London-förkylning, tror jag precis snöt ut vänster hjärnhalva, som om det kommer göra någon större skillnad, ha ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, hoppas att du kryar på dig!

   Radera
 2. GO GO GO! Både i backen och intervjuandet! :)

  SvaraRadera