onsdag 19 juni 2013

Rensa ut allt det gamla!

Jag rensar. På jobbet. Tömmer pärm efter pärm. Rätt ner i pappersåtervinningen. Snart nio års arbete. Det blir en del papper. Väldigt mycket papper. Tuggen får jobba. Det är en skön känsla. Att få rensa ut allt gammalt. Lägga de här åren bakom mig. Att få ge plats för något nytt. Äntligen.

För er som undrar - det sket sig inte i måndags. Inte fullständigt i alla fall. Bara en liten motgång som kändes nog så tuff i vårt nuvarande mentala tillstånd. Med lite perspektiv kunde det faktiskt varit värre. Mycket värre. The game is on.

Nu tar vi helg. Vi ska faktiskt fixa lite grejer vid det nya huset i helgen och är inbjudna på fika hos våra nya grannar. Lillebror ska äntligen få träffa den jämnåriga grannflickan som han även ska gå på dagis tillsammans med. De har inte träffats tidigare. Jag hoppas att de kommer finna varandra. Det vore så skönt. I det andra grannhuset bor ytterligare en jämnårig tjej, så Lillebror kommer att vara omringad av tjejmaffian. I morgon ska  Lillebror även få besöka sin nya förskola. Jag tror verkligen att han behöver det. Han har en hel del funderingar  kring den här flytten. Tankar som han tyvärr inte alltid delar med oss andra. Det är inte så himla lätt att vara liten...

Ha en härlig Midsommar allesammans!

1 kommentar: