fredag 5 april 2013

Vi borde flytta oftare. Eller inte...

Vad gör ni en vanlig fredagskväll?

Vi rensar köksskåpen och frostar ur frysen.

Idag har maken varit med två stora lass på tippen. Resultatet av förra helgens rensning av vinden. Nu återstår bara fem(!) stora säckar med barnkläder som ska till insamling. Den som spar han har. Det kan man lugnt säga. Och då är det ändå inte jag som har den verkliga ekorrgenen i den här familjen.

I morgon väntar fler skåp som behöver rensas. Och skafferiet. Och kylskåpet. Sen måste vi se till att det går att komma in i tvättstugan. Och i Kråkungarnas rum. De har lite för många leksaker för att det ska vara möjligt i dagsläget. Sen måste vi rensa klädkammaren. Och sanera badrummen. Och jämna till trädgården. Och fixa lite fler grejer som behöver fixas. Sen kanske. Sen kanske vi är redo att ta hit en mäklare.

Därefter måste vi ju börja städa och rensa inför visningen.

Det känns ju som att det kan ta ett tag det här.

2 kommentarer:

 1. Gick igenom vårkläder,sorterade vinterkläder OCH deklarerade! Det gjorde jag på min fredagskväll! Trist att städa och röja, men när man ser vilken otrolig skillnad det blir så är det värt det. Och det är nog dags att börja röja nu om ni vill ha dit mäklaren innan året är slut (för det blir ju aldrig som planerar med barn, eller hur!)
  Undra vad för spännande vi ska hitta på en lördagskväll? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodu, lördagkvällen ägnades åt ugnsrengöring...

   Radera