söndag 25 augusti 2013

Festival, konsert och kalas

Inskolningen går bra. Inte för att jag trodde något annat. Men ändå. Den går så bra att Lillebror deklarerat att han klarar sig själv i morgon. Då så.

Vi har haft en bra helg. Hektisk, men bra. Det är sommarfestival här i stan. Alla städer av rang har ju sin egen fest och i helgen hade alltså turen kommit hit. Vi var inne på stan både i fredags och i lördags för att avnjuta konserter, träffa folk och avnjuta feststämningen. Det fina vädret gjorde sitt till. Höjdpunkten för Kråkungarna var lördagens konsert med Mojje. Kråkungarnas favorit. Framförallt Lillebrors. Han älskar Mojje. Kan alla låtar utantill. Det kan vi alla, eftersom Mojje alltid spelas flitigt i bilen på våra turer genom landet. Konserten blev uppskattad. Att Kråkungarna dessutom fick autograf och en kram efter konserten gjorde inte saken sämre. Lillebror var överlycklig.

Lillebror fortsatte att fira. Idag var det dags för Lillebrors första egna barnkalas. Visserligen "bara" för granntjejerna (eftersom han inte känner så många andra kompisar ännu), men det blev lyckat. Det första kalaset är alltid något stort.

Efter kalaset blev grannarna kvar. En öl, ett glas vin och några överblivna kalaskorvar i sensommarsolen är aldrig fel. Inte ens en söndagkväll. Speciellt inte för oss som har en hel veckas ledighet kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar