måndag 12 december 2011

Gör om - gör rätt...

Gårdagens besök på IKEA gick inte helt enligt planerna. Eller jo. Vi gick in tomhänta och kom ut fullpackade. Det var för en gångs skull helt enligt plan. Ösregnet på hemvägen var inte riktigt enligt plan, men ändå hanterbart. Paketen på taket blev bara lite blöta. Hemma packades första paketet upp och monterades. Även det enligt plan. Tog kanske lite längre tid än planerat, men det gör det väl alltid? Nån gång strax före midnatt är innehållet i första paketet monterat.

Då. Det är då vi inser att vi avvikt skarpt från planen. Något stämmer inte. Vi har tagit hem och monterat fel produkt. Joo, helt sant.

Blev försedda med en plocklista av personal i varuhuset och upptäcker då inte att personalen valt en snarlik produkt istället för den som jag står och pekar på och läser innantill om i produktbeskrivningen. Upptäcker heller inte att det är fel vid hyllan i självplocket. Vi har ju en plocklista och tror att vi för en gångs skull ska slippa tänka. I kassan upptäcker vi heller inte att vi kommer undan billigare än vi borde (vi köpte faktiskt en hel del grejer). Vi upptäckte inte att det var fel innehåll när vi packade upp paketet. Vi upptäckte inte att det var fel när möbelns alla delar låg utspridda på vardagsrumsgolvet. Vi upptäckte inte att det var fel när vi monterade dörrarna. Vi märkte faktiskt inte att lådorna fattades helt.

Vad är oddsen för det??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar