tisdag 11 februari 2014

Lillebrors underbara värld

I Lillebrors värld är allting möjligt.

I Lillebrors värld blir köksstolarna till en buss som kör jorden runt. Eller kanske bara till dagis.

I Lillebrors värld kan mamma och pappa stega in i en butik och köpa riktiga traktorer, grävmaskiner, harvar och lastbilar till honom. Vad är problemet liksom.

I Lillebors värld kan morfar flytta berg och farfar bygga pistmaskin av en gammal trälåda.

I Lillebrors värld är det absolut inget konstigt att ha en häst i förrådet. Det går alldeles jättebra deklarerar han och tycker att vi ska åka och köpa en ponny på stört.

I Lillebrors värld är badrummet en rymdraket. Han sitter på toaletten och styr med hjälp av toarullehållaren. Genom badrumsspeglarna navigerar han bland stjärnorna.

I Lillebrors värld är Storasyster allt. Hon är den han ser upp till och vill vara som. När det väl gäller är alla tjuvnyp och gräl glömda. Då håller han henne om ryggen och försvarar eller tröstar som bara en Lillebror kan göra.

I Lillebrors värld är allt och alla vackra. Han uppskattar solen, en fin blomma eller en färgglad teckning. Han ger komplimanger som en gentleman.

I Lillebrors värld har han alltid sällskap av sina trogna låtsaskompisar. De är äventyrliga och beresta och framförallt väldigt busiga. Det är Mallan, Baggan, Sisi som har hängt med Lillebror under flera år och som försett oss med de mest otroliga historierna från sina äventyr.

I Lillebrors värld ligger framtiden öppen. Han kan bli precis vad han vill. Han ska bli allting. Varför välja bort när man kan bli precis allting.

I Lillebrors värld blir en liten kulle till Mount Everest.

I Lillebrors värld har fantasin inga gränser.

I Lillebrors värld är allting möjligt.

Det är helt fantastiskt att få ta del av Lillebrors underbara värld.

1 kommentar:

  1. Åhh vilken tur du har som får ta del av Lillebrors värld! NJUT! (fast det behöver jag ju inte säga för det vet jag ju att du gör) Kram

    SvaraRadera