måndag 3 september 2012

Vissa gör vad som helst för lite "egentid"!

Lite "egentid" kan vara mycket värt. Vissa gör vad som helst för lite lugn och ro. För att få lyssna på podradio utan avbrott. Filosofera. Få dricka en mugg kaffe i lugn och ro. En sån som MammaMu till exempel.

I morse ställde MammaMu klockan på 05:20. Vid sextiden fyllde hon en termosmugg med kaffe, laddade ner några avsnitt av "Sommar" till telefonen och satte sig i bilen. Tog en liten tur ner genom Halland. Vände tillbaka någonstans runt Slöarp. Tre timmar och tjugofyra mil senare kom hon in på kontoret i Göteborg. Närmare bestämt klockan nio. Kaffet var urdrucket. Radioprogrammen färdiglyssnade. Där och då var MammaMu redo att börja sin arbetsdag. Efter tre timmars prima "egentid".

Typ.

Eller. Så hade MammaMu hellre tillbringat dessa tre timmar i sängen. Mycket hellre.

Det kan ha varit så att MammaMu var på väg till ett inplanerat arbetsmöte i Skåne. Det kan även ha varit så att när MammaMu var halvvägs framme, så ringde arbetsmötets andra hälft och ställde in mötet på grund av sjukdom. Det kan ha varit så. Jag säger inte att det var så det gick till. Men det kan ha varit så.

2 kommentarer:

  1. Om det var som det sista du skrev hade jag åkt direkt hem , lagt mig under täcket och inte gjort nånting mera den dagen! Hoppas arbetsveckan blir bättre i fortsättningen.

    SvaraRadera
  2. Det var liiite tungt att ladda om. Det var det faktiskt.

    SvaraRadera