måndag 19 november 2012

Utpumpade Kråkungar & skidåkning på ryamattan

Det är  inte ofta båda Kråkungarna somnar innan klockan sju. I kväll sov de båda gott i sina sängar klockan tio i sju. En helg med släkten tar på krafterna. Tro mig. Jag vet. I går firades Storasyster av sina far- och morföräldrar och idag stannade Lillebror hemma med sin farmor&farfar istället för att vara på dagis. En lyx som Kråkungarna, som varken har sina mor- eller farföräldrar i närheten, inte är direkt bortskämda med.

Temat för Storasysters födelsedagspresenter var helt uppenbart Snö. Längdskidor och slalompjäxor. Det enda som saknas är liksom Snö. Den stackars Kråkungen får i väntan på Snö klampa runt i full skidmundering på ryamattan i hallen. That's life in södra Sverige.

Men som sagt, två dagar med farmor (läs: svärmor) tar på krafterna så nu sover Kråkungarna gott i sina sängar. MammaMu, som gått omkring som ett irriterat åskmoln i flera dagar (släktkalas brukar ha den effekten på MammMu), börjar så smått slappna av och känner nu hur tröttheten intar kroppen. Sömnen kommer tidigt till fler än Kråkungarna i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar