fredag 11 maj 2012

Sovmorgon - jo tjena!

Kråkungarna har varit trötta den här veckan. Det hör verkligen till ovanligheterna att vi får väcka dem på mornarna. Det händer väl egentligen nästan aldrig. I alla fall inte att vi måste väcka Storasyster. Men, den här veckan har de sovit som stockar och varit nästan omöjliga att väcka. Såå trötta. Varje morgon.

MammaMu, som är en förstående ko (och särskilt förstående när det gäller att bli väckt på morgonen faktiskt), tänkte då vara lite snäll och ge Kråkungarna sovmorgon idag. De skulle få sova till halvåtta. Äta frukost hemma och därefter gå utvilade och glada till dagis. Ska inte sticka under stol med att även MammaMu såg fram emot lite sovmorgon.

Eller hur?!

Är det inte väldigt konstigt, att just den här morgonen är de inte alls trötta. Halvsju är Lillebror vaken (och följdaktligen även MammaMu). En stund senare ramlar även en klarvaken Storasyster in i sovrummet. Det var den sovmorgonen det. Måste i alla fall säga att båda två var på riktigt bra humör och att vi faktiskt hade en riktigt mysig frukoststund, så helt bortkastat var det faktiskt inte...

2 kommentarer:

  1. SOVMORGON?! Vad är det? :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner igen känslan. Som tröst kan jag säga att det faktiskt händer då och då (inte jätteofta dock) när de blir lite äldre... Sen finns ju alltid Bolibompa ;-)

      Radera