söndag 3 juni 2012

Märkligt?

Det är konstigt det där. Att Storasyster alltid blir akut trött i hela kroppen (framförallt i benen) efter tio minuter inne på Bauhaus. Så trött att hon måste knuffa lillebror ur vagnen och ta plats själv. Det konstiga är att hon utan problem klarar av att gå i nio timmar på Liseberg. Nio timmar till fots utan att gnälla eller klaga en enda gång. Utan att ens ha en tanke på att sätta sig i Lillebrors vagn. Sista timmen sprang hon till och med mellan attraktionerna. Märkligt.

Fast å andra sidan får MammaMu yrsel och blir svimfärdig efter fem minuter på Biltema. Symptom som sällan uppträder ens efter fem timmar på Gekås. Så jag vet inte. Det kanske inte är så himla märkligt...

(Eftersom det är typ 1000 gånger roligare på Liseberg än på Gekås så var det en ganska dålig jämförelse. I know. Men, jag är rätt trött så jag orkade inte fundra ut något bättre...)

1 kommentar:

  1. Här blir fadern i huset SÅ hungrig så fort vi kommit in på en affär att han mest funderar över tänkbara restauranger och struntar fullkomligt i våra VIKTIGA ärenden. Den akuta hungern dyker INTE upp lika snabbt på tex. Biltema (hatar när stereotyper stämmer)

    SvaraRadera