måndag 27 augusti 2012

Gissa var vi har varit?!

På vårdcentralen så klart! Jo'rå! Det var ju hög tid för veckans besök. Det är ju ändå måndag. MammaMu gick dit för krämpor på en Kråkunge och kom hem med behandling för en annan. Alltid något. Att någon fick behandling menar jag. Det var Lillebror som, efter kontroll av en vettig läkare, fick antibiotika för tredje gången den här sommaren. Och en remiss till barnmedicin. Äntligen! Nu ska de här streptokockerna och stjärtflussen utrotas en gång för alla! Tack för det!

Storasyster?! Hon har haft ont i nacken och armen sedan i går morse. Absolut ingenting att oroa sig för, men som den goda mor jag nu försöker att vara så ville jag ta det säkra före det osäkra. Storasyster hade ett fästingbett för några veckor sedan, så vi tyckte det skulle kollas upp. Eller rättare sagt, sjukvårdsupplysningen tyckte att det skulle kollas upp. Nu verkar det bara vara en sträckning och hon är redan bättre än i går.

Allt är frid och fröjd alltså. Typ.

1 kommentar:

  1. Det är då f*n att det ska till så många besök för att få hjälp! Skönt att det händer något nu iaf. Men som du säger till mig så verkar det ju vara så att man måste vara typ döende för att bli tagen på allvar. KRya på oss allihop nu! :)

    SvaraRadera