torsdag 21 februari 2013

Att bringa klarhet i det oklara är inte helt lätt...

Jag har fått vissa antydningar om att jag tydligen mumlar i skägget och borde spotta ur mig vad jag försöker säga så att det blir lite klarare för er läsare vad som är på gång. Eller eventuellt skulle kunna vara på gång. Någon gång. Kanske. Eller inte alls.

Det blir dock svårt. Mycket svårt. Eftesom det är ganska omöjligt att bringa klarhet i något så oklart. Vi vet ju inte ens själva vad som är på gång. Eller vad vi vill. Eller hur någonting över huvud taget ska gå till om det nu skulle vara så att vi visste vad vi ville.

Hänger ni med?

Jag kan i alla fall säga ni med allt säkerhet kommer att bli besvikna. För så spännande är det faktiskt inte. Troligtvis kommer vi att inse att det som vi till slut kom fram till att vi ville, inte går att genomföra och så förblir allt precis som det är. Fast med vissa mindre förändringar. Dock nödvändiga mindre förändringar. Eller så kommer faktiskt det som vi kommer på att vi vill att gå i lås, men det blir nog inte så himla spännande det heller. Inte för er i alla fall. Vi planerar alltså inte att lämna landet och fly till varmare breddgrader som Fru Froby. Nä så roligt ska vi inte ha det. Vi är inte riktigt så äventyrliga. Denguefeber kan vi liksom klara oss utan.

Så, det var ju inte så svårt! Skönt att vi rett ut allting. Att MammaMu äntligen har talat ur skägget och att alla är införstådda med vad som är på gång! Nu är vi liksom på samma nivå. Ni och jag. Det känns bra!

3 kommentarer:

 1. Ja jävlar var klart allt blev nu! Finemang Mamma Mu att du redde ut det! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst känns det bra att alla frågetecken är uträtade!!

   Radera
 2. Asså, det där måste vara det sämsta förtydligandet ever! Och så är jag mycker missnöjd över att ni skippar Maläijsha ;) Hade varit mycket trevligt ju, framförallt skulle jag behöva nån att nojja över denguen med. Faktiskt.

  SvaraRadera