lördag 14 april 2012

Det måste bero på cirkusen...

Familjen fick sovmorgon! MammaMu är utsövd! Först klockan 08:50 vaknade Storasyster i morse. Tio i nio. Fantastiskt. Storasyster brukar (nästan) alltid vakna före klockan sju. Varje dag. Året runt. Det kvittar liksom om hon gått och lagt sig klockan sju eller klockan tolv. Hon vaknar ändå samma tid. Det går att förskjuta hennes sömn en timme eller två, men det tar alltid minst fem dagar innan hon sover längre på mornarna. Så den varianten funkar bara på sommarlovet.

Lillebror och MammaMu lyckades sova ytterligare en stund efter klockan nio. Vid halvtio tyckte Lillebror det var lagom att vakna idag. Lillebror är mer den typen som sover så länge han behöver. Och gärna lite till. Om han inte blir väckt förstås. Det händer ganska ofta att han blir väckt av Storasyster. Precis som resten av familjen.

Idag är vi alltså utsövda. Allihop. Jag hävdar att det är tack vare cirkusen. MammaMu kan faktiskt tänka sig att gå på cirkus fler gånger om det nu betyder sovmorgon dagen efter. Såå hemskt var det faktiskt inte och Kråkungarna älskade det. MammaMu kommer aldrig lära sig älska cirkus, men det är helt klart värt det för en sovmorgon och glada Kråkungar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar