söndag 1 april 2012

Hemma igen

Nu har vi kommit hem. Tvättmaskinen går på högvarv, kylskåpet ekar tomt och de bortglömda dammråttorna har fått nytt liv i hörnen.

Borta bra men hemma bäst. Det märks i alla fall på Kråkungarna. De är alltid så nöjda dagen efter att vi kommit hem från en semester. Leker mycket och självständigt. Inget tjat och inget bråk. De har längtat efter sina saker helt enkelt. Lillebror har framförallt längtat efter sina bilar.

Bilresan hem gick lika bra som bilresan upp. De är helt fantastiska mina Kråkungar. Inget tjat, inget gnäll, inget bråk. Åtta - nio timmar i bil är inga problem alls trots att de knappt ens sover. Jag förstår det inte.

Vi har haft en jättebra vecka, trots att vädret spelat oss lite spratt. Regn, snö, hagel, storm, minusgrader, plusgrader och som tur är lite sol då och då. Kråkungarna har gjort stora framsteg i skidbacken. Båda håller god fart så det är riktigt roligt att åka tillsammans. Lillebror har vi kunnat "släppa lös" i de blå backarna, men det är lite med hjärtat i halsgropen. Han gillar när det går fort och i bland går det lite för fort, så selen känns som en trygg säkerhetsåtgärd - i alla fall om MammaMu får bestämma. Båda Kråkungarna har gjort tävlingsdebut i GB-cup. Gissa om Storasyter växte av nummerlappen på magen. Hon blev bara lite besviken att alla barn vann. Inte bara hon.

Nu är det dags att lämna vintern bakom sig. Nu är det dags att längta mot vår, sommar och värme. Måste bara fixa nya vårgarderober till Kråkungarna först. De har visst vuxit en del sedan förra våren...

1 kommentar:

  1. Ja, barnen leker verkligen bra efter en semester, det är sant. vädergudarna är tokiga just nu, men vi kan alltid hoppas på värme......snart

    Kram

    SvaraRadera