söndag 23 december 2012

Ett juligt tillstånd

Igår någon gång vid lunchtid gick jag in i julens konstanta tillstånd. Igår var det troligtvis sista gången jag kände hungerkänslor. I år. De närmaste dagarna kommer domineras av en känsla av lätt illamående, varvat med total proppmätthet. Mellan måltiderna kommer jag troligtvis mest att sitta och gäspa som en övergödd spädgris. Allt är precis som det brukar vara alltså! Nu är det jul igen!

Idag firar vi Lill-jul och Kråkungarna har redan fått julens första klappar och är nu fullt sysselsatta med att leka med sina första presenter. Snölek och skidåkning har också hunnits med. Här finns massor av snö så vi fick verkligen en vit jul i år! Allt är precis som det ska vara alltså! Nu är det jul igen!

 I morgon drar vi vidare för att fira jul med andra halvan av släkten. I morgon blir det mer av allt. Mer folk. Mer klappar. Mer mat. Mer ljud. Mer glögg. Mer snö. Mer lek. Mer godis. Allt är precis som det brukar och ska vara alltså! Nu är det jul igen!

Nä, nu är det bäst att jag går och letar reda på en julkola, för man vill ju inte riskera att gå ur detta konstanta tillstånd. Det är ju jul!

1 kommentar: