måndag 12 mars 2012

Äntligen har MammaMu hållit sitt löfte...

MammaMu bara lovar och lovar. Det var så länge sedan hon lovade Lillebror att han också skulle få simma och bada. Han älskar att bada. Han vill så gärna följa med Storasyster ner i bassängen varje onsdag när hon har simskola, men han får snällt vänta på land. Varje vecka lovar MammaMu att vi ska åka till simhallen en annan dag så att Lillebror också får bada. Varje vecka har det kommit något i mellan. Främst sjukdom. Men idag fick han äntligen bada! Hela familjen åkte till simhallen. Äntligen kunde MammaMu uppfylla löftet. Mysigt. Roligt. Blött. Det är två trötta Kråkungar som slocknat i sängarna nu....

1 kommentar:

  1. Hej!

    Känner igen det där med att lova men i vår familj ligger problemen på att jag tycker det e så fruktansvärt stressande och tråkigt att åka dit. Tur att sambon tar med barnen ibland.

    Vad kul att ni gillade brödet. Är ändå lite förvånad över att även barnen äter då det är en massa "konstiga" saker i haha. Men mina älskar det! Gör dock nötterna i små små små biter så även lilleman kan äta det.

    Ha en fortsatt bra vecka!

    SvaraRadera