lördag 21 januari 2012

Äntligen snö!

Idag har det snöat! Gissa om Kråkungarna blev glada! Det var lika omöjligt att hålla de halvkrassliga Kråkungarna inomhus idag, som det har varit att åka pulka tidigare den här vintern. Helt omöjligt alltså. Det är bara att gilla läget. Det är bara att ställa in sig på att några timmars utelek i dagens blötsnö med största sannolikhet kommer resultera i ytterligare VAB-dagar i nästa vecka, men det får det allt vara värt. Det skulle vara snudd på barnmisshandel att hålla dem inomhus med årets första snö utanför fönstret! Dessutom är snön med största sannolikhet borta redan i morgon, så det var bara att köra på!

Kråkungarna har kört värsta vinterracet. Det gäller att hinna med ALLT innan snön försvinner. De har byggt snögubbe, åkt pulka, snowracer och längdskidor och de har skottat snö med sina nya snöskyfflar. Men det roligaste av allt var nog ändå att åka slalom i trädgården! Bara lift som fattas. Eftersom varje åk tar sisådär sju sekunder så blir det ett par rundor upp och ner. Tur att de har en sån snäll pappa - han är en fantastisk lift!

Vi har haft en fantastisk vinterdag idag med andra ord! Dessvärre är det nu två plusgrader och snön är redan på väg bort... Vi får vara glada för det lilla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar