tisdag 17 januari 2012

Kan själv!

Lillebror kan själv!

Och kan han inte själv så ska han göra det själv i alla fall. Och jösses vilket utbrott han får om någon försöker hjälpa honom med något som han har fått för sig att han kan göra själv. Det är inte alltid man hinner med i humörsvängningarna och än mindre förstår orsaken till utbrottet. Om Lillebror kommer på att han faktiskt hade kunnat göra något själv, något som redan är gjort, ja då kommer först ett utbrott och därefter ska allt göras om från början. Han ser inga som helst problem med att dra av sig de nypåsatta strumporna och därefter sitta och försöka trä på dem på fötterna igen -länge. Gahhh! MammaMu´s tålamod sätts på prov ska jag säga. Det gäller att inte ha bråttom iväg när alla ytterkläder, inklusive kängorna, ska tas på minst två gånger.

Hade helt förträngt den här perioden, men när jag tänker efter så har nog Storasyster varit där också.

En sak är i alla fall säker. Han börjar verkligen bli en stor liten kille, vår älskade Lillebror!

4 kommentarer:

  1. Härliga lillebror! Skrämmer mamma och sitter på pottan en halvtimme, kan själv,kan man köpa lite tålamod på ica maxi? Då vore det kanske mer värt resan ;-)

    Mammai korsningen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tålamod är en småbarnsmammas bästa investering! Tyvärr töms lagren ganska snabbt...
      :-)

      Radera
  2. Hihi den där tiden minns jag alltför väl, fast nu är det några år sen. Nu vill barnen att jag ska göra allt åt dom (tonåringar)
    Mysig blogg du har!
    Kram BM

    SvaraRadera